søndag 18. oktober 2015

Vestlandstreff på Nordfjordeid

Vel hjemme, og full av gode opplevelser og ny kunnskap. Her er noen glimt fra den flotte utstillingen som damene i NQL hadde laget til. Og vi som var gjester hadde virkelig god anledning til å leve det gode liv.

Fredag kveld var det et fantastisk inspirerende foredrag av en sprudlende Wenche Wolff Hatling. Du kan lese mer om det her.

Lørdag kveld var det festmiddag med god stemning, god mat og underholdning. Jeg var invitert til å vise noen av mine sekskantarbeider, og for det fikk jeg denne flotte buketten. Den skal nok få stå urørt en stund før den blir brukt. Du kan også lese mer om hva som foregikk på festmiddagen ved å klikke her.
Kurs var der også, og noen bilder derfra får du her på bloggen i morgen.

These are pictures from a quilt meeting and exhibition I've been to this weekend. Enjoy!

5 kommentarer:

 1. Fine bilder du deler fra Vestlandstreffet. Jeg er sikker på at du har hatt en flott helg. Selv har jeg bare vært på Vestlandstreff en gang, på Voss, for noen få år siden, og det var helt topp. Det blir spennende å se bilder fra kursene. :-)

  SvarSlett
 2. No har eg lese og sett bilete frå hotellmiddagen og foredraget ditt, og er overbevist om at eg burde ha vore der... Uansett så var det veldig kjekt å prate med deg. Ha ei fin veke!

  SvarSlett
 3. some real beauties here loving the cows, at first thought my you have been busy till I got to the bottom of the blog and saw they were made by others

  SvarSlett
 4. Flotte tepper, deilig med en hel helg med kun quilteinspirasjon :) Da er det så mye lettere å sette seg ned hjemme å sy etterpå!

  SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.