mandag 16. februar 2015

Rosa elefanter og litt kulturhistorie

Så klarte jeg ikke å stå imot disse koselige elefantene fra Sew Fresh Quilts lenger. Min første ble til i dag, og det blir sikkert ikke den siste. Og rosa synes jeg ble skikkelig kult.Her er litt kulturhistorie også. Min svigerinne sydde denne på 60-tallet, og jeg er ganske sikker på at nesten alle jenter i landet gjorde det samme. Prøvelapp for forskjellige broderisting, sydd til en mappe som også inneholder prøvelapper på strikking og veving. Liker også godt prøven på strikket hel, i miniutgave. Herlig mappe med initialer og årstall innbrodert.Forrige uke fikk jeg en ny nålepute i posten. Den var fra Melinda, og super for meg som liker jarekanter.I couldn't resist these cute elephants from Sew Fresh Quilts any longer. I made my first one pink.

I also show you what all girls in Norway during the 60's made in school. We learnt to embroider, knit and weave, and made these little folders to keep it safe.

I got a new pincushion from Melinda last week. Thank you som much, I love selvages.

Linked up to Bambisyr and Sew Fresh Quilts.

10 kommentarer:

 1. Det är du och Britt-Inger som syr elefanter och den INSPIRATIONEN du ger och din länkning till Visa och Berätta måndag TACKAR jag för /kram Bambi

  SvarSlett
 2. ha ha I also sewed those sampler things in school I think in Kindergarten

  SvarSlett
 3. Your pink elephant is so pretty! How precious to have hung onto your handwork samples. Love them!

  SvarSlett
 4. Rosa elefanter är alltid fint :) Nu är jag kattfri och kan skriva kommentarer :) (Apropå kommentaren på min blogg).
  Kram Gun A

  SvarSlett
 5. Kule elefanter! Disse skal jeg også sy, bare jeg får tid...

  SvarSlett
 6. Kul elefant och att den är rosa är ju roligt! Kram

  SvarSlett
 7. Flott elefant! Den mappa smiler jeg bare ved tanken av, joda jeg har en slik jeg også:) + at vi sydde oss et forkle (som jeg skulle vokse i, jeg var litt lita).tenk jeg rekker ikke ned i lomma ennå hihi !!

  SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.