lørdag 2. februar 2013

A Lovely Year of Finishes - februar

Har fått det for meg at jeg iår skal gjøre ferdig noe av det som bare ligger rundt omkring halvferdig. Derfor har jeg meldt meg på dette prosjektet hos Melissa og Shanna. Januarmålet er nådd, og derfor satser jeg med friskt mot nå i februar.

Ettersom dette er en kort måned, og jeg reiser på ferie en av ukene, så måtte det bli noe lite denne gangen. Ifjor sydde jeg denne duken som jeg nettopp fant hos Melissa. Den er designet av Connie fra Freemotion by the River, som jeg også har hatt ganske mye kontakt med dette året. Synes det passer fint med en Valentine-duk nå i februar. Skal finne vatt og bakside, quilte og sette kanter på denne, og det tror jeg skal gå fint.February goal for me must be a small thing, because it's a short month, and I'm going on holiday one of the weeks. This Valentine's runner must be perfect then. And when I tried to find out where I've found the pattern, I realized that Connie gave it through Melissa last year.

I'm going to find batting and backside, quilt and bind it.  And I hope the snow is gone when it's finished.

Linked up to Sew Many Ways.

7 kommentarer:

 1. Turid this is really, really beautiful! The fabrics you have used are so neat! I'm so glad you liked my pattern! Thanks for sharing.
  Freemotion by the River

  SvarSlett
 2. Kjempefin løper! Og så lurt det er å lage ferdig halvferdige ting! Det er flere som skulle ha vært så flink...

  SvarSlett
 3. Nydelig løper! Jeg har også som mål å bli ferdig med halvferdige prosjekter :) Takk for koselige kommentarer på bloggen min!

  SvarSlett
 4. Ååå - så flotte farger :-)
  Falt også for de små, søte temappene dine.
  Kjempefine venninne gaver, kan jeg låne ideen?

  SvarSlett
 5. Awesome! I love your version! Connie is wonderfully talented, as are you!!!

  SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.