søndag 27. januar 2013

A Lovely Year of Finishes - ferdig

Tror dette blir et bra år for å få ferdig noen av mine UFOer. I januar hadde jeg som mål å quilte og kante et babyteppe. Toppen hadde ligget i en skuff ganske lenge, men nå kan jeg legge den over i kassen for ferdige ting.


Slik så den ut da måneden startet.


Her en liten detalj av stoffer og quilting.Nå får jeg bruke de siste dagene av denne måneden til å finne det jeg skal gjøre ferdig i februar.


My first goal for this year is finished, and I'm so happy with it. Now I will use the last days of this month to find my next goal. So many works in progress, and so difficult to choose.

Linking up to January Finishes PartySew Many Ways and Petite Hermine.

7 kommentarer:

 1. Kjempefint teppe, lur måte du har quiltet teppe på. Veldig fint!

  SvarSlett
 2. Hei.
  Det er utrolig godt å få unna noen UFOer ja. Jeg har samme målsetting som du i 2013. 1 ferdig UFO pr. mnd. Teppet ble kjempefint ! Det teppet du har som bakgrunn i bloggen din liker jeg supermye !! Helt i min smak. Er det noe du har laget selv ?

  SvarSlett
 3. det ser fint ud, sjov quilting monster.... looks great

  SvarSlett
 4. Åh, så herlig. Og ekstra kjekt at eg kjenner igjen de fleste av stoffene. Uten at det betyr at du har kjøpt de hos meg klart, men kjekt å sjå :-) Sukk, du er kjempeflink! Og eg vart ekstra inspirert av quiltinga, trur jammen eg skal quilte slik neste eg skal sy. Varm klem!

  SvarSlett
 5. Den var jo riktig fin! Så kjekt å få avslutte ting. Nydelige farger;)

  SvarSlett
 6. I love the colours that you used! Gorgeous quilt.

  SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.