lørdag 2. mars 2013

Spoler

Spoler er ikke alltid så lett å sy. Raden med mange farger gikk greit, da jeg hadde mange stoffer med striper. Men denne skulle være mest rød, så da måtte jeg "spole" tråden selv ved hjelp av tynne strimler. Det ble ikke så verst, om jeg så skal si det selv.


Slik ser hele rad 11 ut nå når den er ferdig. Så var det bare å starte på neste rad for å holde følge med framgangen her.

Dersom noen synes dette prosjektet ser spennende ut, så har du fortsatt mulighet til å finne beskrivelse av alle radene hos Lori Holt.  Dessuten starter hun akkurat nå med en ny quilt-along her.

Row 11 with the spools is ready. I had to "wind" the thread myself since I didn't have striped red fabrics. If you love this project, you can still find it at Lori Holt. She is also just starting a new quilt-along here.

Linked up to Sew Many Ways.

3 kommentarer:

 1. Nydelige flerfargede spoler! Love it:)

  SvarSlett
 2. Jag tycker att detta mönster som Du syr ser fräckt ut. Du har kombinerat så härliga färger på Dina "spolar". Och de svart-gråa tyget framhäver de olika blocken så bra.

  Dollandesign

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg at det ikke ble så værts, - det ble rett og slett kjempefint! Skal ta en titt på linken du har, og se om det kan være noe for meg. Lykke til videre med radene, de blir så fine og du velger så spennende fargekombinasjoner!

  SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.