tirsdag 29. januar 2019

Snop i postkassen

Vanligvis er postkassen full av reklame, men de siste dagene har jeg til en forandring fått mye "snop". Først fikk jeg denne flotte bloggboka, og nå har jeg hele bloggen min fra 2018 mellom to permer. Dette er bok nummer seks, og så kjekt å ha.

Usually the mail box has nothing but advertisement, but the last days I've got goodies. First I got this 2018 blog book, my entire blog from last year in one book.
Så fikk jeg ny nålepute for januar fra Judy. Bea's nåleputebytte kan absolutt anbefales, og du kan melde deg på for tre måneder av gangen. Pass på at Bea har en måte å kontakte deg på om du kommenterer eller melder henne.

Then I got my January pincushion in Bea's pincushion swap from Judy. So beautiful, and with some really fun ekstras too. Thank you so much Judy.Jeg måtte bestille disse Michael Miller-stoffene fordi det ikke var mulig å få tak i dem på de butikkene jeg har vært i siste måneden. Litt metallic, så det blir gøy å prøve dem.

I had to order these Michael Miller fabrics because no shop here had them. They are like metallic, and will be fun to use.


Linked up to
Linky Tuesday at Freemotion by the River
Show and Tell Monday with Bambi

7 kommentarer:

 1. Wow! Imponerande att ha hela bloggen i en bok! Vilken jättebra idé. Beställer du den från något särskilt ställe?

  SvarSlett
 2. Så artig å lage bok av bloggen!
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. I love it when the mail brings terrific things!

  SvarSlett
 4. Så kjekt med enda en bok av bloggen din. Jeg tenkte på det sist jeg så det her hos deg, men trodde jeg måtte skrive/kopiere alt inn. Nå ser jeg du skriver det er noe som heter blog2print.
  Så heldig du var som fikk den fine nåleputen.Fine stoffer også. JA, innimellom må vi bestille på nettet, og kanskje fra utlandet for å få det vi ikke finner her vi bor.:-)

  SvarSlett
 5. The album is a cute idea! Is it an app?

  SvarSlett
 6. Hi Turid,
  Love that pincushion from Judy!
  Nice idea having your blog posts printed, and the book looks lovely!
  Hugs,
  Barbara xx

  SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.