mandag 14. oktober 2013

Vestlandstreff i Molde

En flott helg i Molde ble det, med mye ny inspirasjon til å sy videre. Tusen takk for hyggelige møter med noen av dere som jeg tidligere bare har truffet på blogg. Kjekt å kunne møtes i virkeligheten også av og til.

Det første som møtte oss da vi tok inn på hotellet var dette flotte Molde-teppet.Mange fine butikker var der, med fristelser i alle retninger. Jeg fikk kjøpt noe og vunnet noe, men klarte å begrense meg, da jeg har så mye å gjøre ferdig før jeg starter på nye ting.

Endelig fant jeg Aurifil-tråd, så nå skal jeg få prøvd den. Og så kjøpte jeg noen stripete stoff. Disse er så fine å bruke på lukkekanter.  Dessuten fant jeg blokk-kalenderen fra Debby Kratovil. Her kan jeg få inspirasjon til å sy en ny blokk hver dag. Kalenderen er også mulig å bruke på nytt neste år, og kanskje mange år framover.I was in Molde last weekend, and the Molde Quilt Guild had put together a fantastic exhibition. There were also classes, presentations, shops and much fun. Tomorrow I'll show you some of the other quilts from the exhibition. Here you can see the Molde Quilt and some of the things I bought there.  I found Aurifil thread, and Debby Kratovil's calendar for inspiration all year.

6 kommentarer:

 1. Så koselig at du likte deg på treffet vårt:) Synd jeg ikke visste hvem du var, det hadde vært kjekt å hilse på deg!

  SvarSlett
 2. Så hyggelig å møte deg! :-) Tusen takk for god tilbakemelding og hyggelig prat. Lekkert foto du tok av trådene og stoffene, jeg gleder meg til å se hva du syr av dem! stor klem, Wenche

  SvarSlett
 3. Heldige deg som fikk väre i Molde. Jeg hadde veldig lyst å dra men fikk det ikke til. Den kalenderen ser utrolig flott ut.
  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 4. an amazing quilt and you have some nice threads, the calender looks full of good things

  SvarSlett
 5. Hei! Kjempehyggelig å treffe deg! Og veldig kjekt at du likte foredraget mitt;) Vi i Molde Quiltelag er veldig glade for at treffet blei vellukka;) Håper vi kan treffast på fleire treff. Ha ei fin veke;)

  SvarSlett
 6. Så masse nydelige ting på en plass, dere er flinke. Jeg lurte på om du vet hvordan jeg kan få tal i den Quilte kalenderen. Den kunne jeg tenkt meg å ha. Ha en fin syuke. Jeg holler på å sy tepper til mine barnebarn. Ett er helt ferdig, og 5 topper er ferdig, har 6 barnebarn, I dag har jeg sydd bakstykke til tre av de, så jeg har ett håp om å få de ferdig til jul. Ha en fin syuke. Klem Ruth.

  SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.