onsdag 6. februar 2013

Rad 11

Idag fikk vi rad 11 her hos Lori Holt. Det var en enkel og snar rad å sy, så jeg sydde den i full fart i ettermiddag. Har jo den røde versjonen igjen, men den er mer utfordrende siden jeg bare skal bruke rødt på svart bakgrunn. Så den må jeg tenke litt mer på.Som dere ser, så er det trådsneller eller spoler denne raden handler om. Og det må jeg si, det går litt tråd til alle disse sømmene. Et lett hagldryss gir fin bakgrunn til raden her.Her ligger alle spolene over min nokså slitte Janome. Er på utkikk etter ny maskin. Lurer på om det er noen som har en god anbefaling?
Spools on row 11 from Lori Holt is ready. This was a nice and easy row to make. I wonder how many rows there are left. As a matter of fact I wish this would last forever.

Linked up to WIP Wednesday at Freshly Pieced.

3 kommentarer:

  1. This quilt is going to be fabulous. I love the effect the grey and white give the colours. Nice work.

    SvarSlett
  2. Hei og takk for hilsen på bloggen min :) Så spennende prosjekt du er med på :) Var akkurat inne på bloggen til Lori Holt, så flotte beskrivelser hun har. Artig å være med på sånne utfordringer :) Så fine sneller du har sydd!

    SvarSlett
  3. Dette ble jamen fint! Du ber om anbefaling vedr symaskiner... Jeg har hatt Bernina i mange år, to ulike, og er veldig fornøyd - også med broderimodulen. Vet ikke om det er bare noe jeg tror, men jeg har en følelse av at hvis det blir FOR mye elektronikk, så kan det bli problemer. Bortsett fra supermodellene til Bernina, så er de fortsatt mer "manuelle", og for meg funker det bra. Lykke til, uansett valg!!

    SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.