søndag 6. januar 2013

Sjuende rad er ferdig

Jeg er med på Lori Holt sin radquilt, der vi får en ny rad annenhver uke. Denne quilten er så fin at jeg likegodt startet på to forskjellige versjoner. Gikk tom for bakgrunnstoffet før jul. Har endelig fått tak i svart stoff som matcher det jeg har fra før, og nå ligger jeg bare en rad etter.

Rad 7 er blader som flyr rundt i vinden.
Skal prøve å sy rad 8 før onsdag, da neste rad kommer på bloggen til Lori Holt. Slik ser teppet ut med de 7 første radene.
Har virkelig begynt å like denne quilten her.

This is a rowquilt from BeeInMyBonnet by Lori Holt. Have to do row 8 before row 9 is out on wednesday. I've really started to love this quilt.
4 kommentarer:

  1. Ja, denne quilten liker jeg også! Det er flott at du lager to varianter av den. Jeg har nok med en. Nå blir det en stund før jeg får laget neste rad, da stoffene er hjemme og jeg er bortreist, men jeg klarer vel raskt å ta meg inn igjen bare Easy Street er ferdig.

    SvarSlett
  2. Så herlig den er :-) Spennande med rekker. Eg held på med Easy STreet eg også, så får sjå kva som opner seg når eg er ferdig med den. Klem fra Desiree

    SvarSlett
  3. Hi Turid! I don't know what is written about this quilt progress, but you already know I love what you are doing here. The colors are simply awesome!

    SvarSlett

Anonyme kommentarer blir slettet.
If you comment as anonym, the comment will be deleted.